dilluns, 8 de setembre del 2008

T'estimo

(no m'hauria imaginat una indiferència tan contundent, però, bé continuarem, res i avant)

No trobe un llibre de la Maria Mercé Marçal. No sé per on para, el dec haver perdut en el trasllat de casa. El fet és que m’he adonat quan he tirat a cercar-lo per a fer-ne una lectura. És el Bruixa de dol, el llibre que vaig llegir el darrer any de la carrera per a fer un treball d’una assignatura.


Dita l’anècdota, he de reconéixer que Marçal és una gran desconeguda per a mi. He llegit un parell de llibres i el fet és que no m’ha acabat de fer el pes. No he sabut connectar prou amb el missatge de la veu poètica, malgrat que hi han poemes que sí que m’han agradat. Espigolant, espigolant, he trobat un parell de poemes que he vist que podia recitar jo (perquè evidentment, d’açò es tracta, que siguen poemes que, dins les meues limitacions, em trobe còmode recitant-los).

Música: Antico, “We need freedom”.


5 comentaris:

Teresa ha dit...

Ei, xiquet! Com va...?

Féu el favor i qui tinga el llibre que li'l torne, eh? :-)

(Per què no poses un seguidor RSS al perquè puguem subscriure'ns al blog? Jo vaig a intentar de posar-ne un al meu i li ho diré també a la parelleta de Beneixama)

dospoals ha dit...

el llibre s'ha perdut

Teresa ha dit...

Ai, mareeeeeeeeeeee!

(Per cert, no cal que afegisques res de l'RSS, perquè poden subscriure-s'hi igualment, per exemple, des de iGoogle)

Francesc ha dit...

A mi m'agrada molt la M.M.M. Espere que tingues sort amb el llibre i que el trobes o te'l tornen prompte. Per cert, estaria bé que posares també la lletra dels poemes que recites. No t'he fet comentaris dels anteriors perquè no sabia quan acabaries de penjar-los ni quants n'hi havia. Salutacions.

dospoals ha dit...

Ja en parlarem de penjar el poema.