dissabte, 10 de maig del 2008

Dos poals de sabó

L’estiu passat l’associació Amics de Teulada em va convidar a participar en un recital de poesia que organitzen per agost. L’acte tenia dos parts: en la primera els lletraferits del poble recitaven els poemes propis, i la segona estava reservada al poeta convidat, en aquest cas jo. Aquest recital té l’encert que no només hi participen poetes amb obra publicada, sinó que també hi tenen veu les persones en general que tenen aficcions poètiques, les quals poden disposar d’un faristol des d’on dir-hi la seua: podran agradar els poemes o no, però el fet és que qualsevol persona pot sentir-se important en ser escoltada, en un ambient poètic i celebratiu.

Aquell dia que vaig recitar jo, m’ho vaig passar molt bé: en camp local jo era el visitant (els únics del meu poble per a fer-me costat, els meus pares) i els de l’associació em van tractar afectuosament. Em van convidar a sopar de recapte i em van obsequiar amb una botella de mistela i un gravat. Per la meua part, per a no decebre’ls, vaig preparar, a banda dels poemes, uns vídeos per a trencar el gel: u ja l’heu vist, i aquest que presente ara, el segon (per cert, hi haurà un tercer...).

6 comentaris:

xim ha dit...

No s'hi veu res...
L'u sí que el puc veure, però aquest m'apareix tot negre i sense el botó de play.

"sinó que també hi tenen veu les persones en general que tenen aficcions poètiques, les quals poden disposar d’un faristol des d’on dir-hi la seua"
Segons com, tot un repte d'assistir-hi impertèrrit hehehe.

Oreto Doménech ha dit...

M'agrada molt aquesta presentació tan "brossiana" que has fet!

I la música!

xim ha dit...

amb el firefox de mozilla no s'hi veu :-(

dospoals ha dit...

Oreto, gràcies. No saps les coses que pense per a mostrar aquest vessant estrany.

Xim, doncs hauràs d'intentar-ho amb l'Explorer, ho sent.

xim ha dit...

El cabàs de tirar guano de tota la vida hahahaha!
Molt bon muntatge.

dospoals ha dit...

Doncs no he fet jo cabassades de terra a l'hortet de ca meua amb eixe cabàs!

Gràcies.